VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Viser ny Xbox og Playstation på neste E3
Kanskje duket for gigantiske avsløringer
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 6. January 2012 KL. 12:55.

Ifølge industrinettstedet MCV har både Microsoft og Sony store planer for årets spillmesse i Los Angeles. E3, som den populært kalles, arrangeres årlig og avduker ofte store spillnyheter.

For Nintendo sin del vet vi allerede at Wii U blir det store samtaleemnet, og vi venter at selskapet skal komme med langt flere detaljer om konsollen enn hva de har gjort til nå.

Årets E3-messe vil markere for første gang på 17 år at tre friske konsoller vil konkurrere samtidig om all oppmerksomheten, skriver MCV.

Ryktene har lenge svirret om at Microsoft skal benytte messen for å avduke Xbox 720, og nå skal det mer eller mindre være bekreftet. Sony skal også ha gjort det klart at de ikke skal henge etter med lanseringen av en ny konsoll denne gangen, slik Playstation 3 gjorde i forhold til Xbox 360.

Årets Electronic Entertainment Expo-messe avholdes i Los Angeles den 5 til 7. juni.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.