VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Viasat lanserer spilltjeneste
Satser nå på spill-on-demand
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. October 2012 KL. 14:09.

I dag lanseres Viagame, en ny nordisk nedlastningstjeneste for dataspill. Viagame tilbyr mer enn tusen spill for direkte nedlastning fra Internett.

Med innhold fra kjente produsenter som EA og Ubisoft, vil Viagame blant annet tilby spill som Medal of Honor: Warfighter, Need for Speed Most Wanted og Assassin’s Creed III.

– Med Viagame får man tilgang til de beste spillene enkelt og raskt. Uansett om man ønsker de aller nyeste utgivelsene eller er ute etter et godt tilbud på et klassikerspill får man tilgang til innholdet umiddelbart, sier Amandine Durey, prosjektleder for Viagame.

For å feire lanseringen av tjenesten tilbyr Viagame eksklusive rabatter på de populære sportsspillene WRC: Fia World Rally Championship 2 og FIFA12. Ja, du leste riktig, fjorårets utgave av FIFA.

Tidligere har selskapet også lansert Viaplay, en tjeneste for film- og tv-serier, samt streaming av sport. Konkurrentene strømmer nå på, blant annet med nylanserte Netflix.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.