VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Anmeldelse: Dead Space 3
Vi tar en titt på action-skrekkspillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 14. February 2013 KL. 10:30.

Det føles som en evighet siden vi inntok rollen som ingeniøren Isaac Clarke og utforsket det svært lite hyggelige romskipet Ishimura. Det skjedde i 2008. I overkant av to år senere dukket det andre spillet opp, og vi skulle få oppleve nye sider av vår hovedmann. Nå skriver vi 2013, og det tredje «Dead Space»-spillet står for dør. Vi kan med sikkerhet si at mye har skjedd på fire og et halvt år – noe fansen har fryktet – men behøver det å være negativt?

Nyhetene er flere i «Dead Space 3», men den aller største og mest merkbare er muligheten for samarbeidsspill. Vi har valgt å teste denne biten av spillet grundig. Redaktøren og hans bror André har satt seg ned, samarbeidet, småkranglet og kommet seg igjennom et actioneventyr som ikke bærer like mye preg av skrekk som tidligere.

» Les hele anmeldelsen her!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.