VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Utvidelse for Terra Militaris ute nå
Brightlight bringer med seg konkurranser
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 16. March 2012 KL. 12:19.

Den tidligere annonserte Brightlight-utvidelsen for det historiebaserte strategispillet Terra Militaris ble denne uken gjort tilgjengelig for spillerne.

I tillegg til å introdusere en hel rekke nyheter bringer utvidelsen også med seg en ny server for hvert språk samt massevis av premier som spillerne kan konkurrere om.

“New World Conquest Championship” på de nye serverne utfordrer spillerne i en konkurranse hvor premiene befinner seg i den ekte verdenen. Havner du øverst på rankingen i ulike kategorier, som inkluderer “rank, fame, hero levels, Merchant levels, missionary levels, arena wons”, kan du stikke av med blant annet en Samsung Galaxy Tab eller en Asus datamaskin.

Konkurransene vil kun foregå på de nye serverne, slik at de gamle spillerne må nøye seg med et kappløp mellom selgerne. Du må starte i en by og komme deg kjappest mulig til en annen destinasjon, med kun en av hver av de fire resurssene mat, ved, stein, metall og gull.

Mer om Terra Militaris og Brightlight-utvidelsen finner du på de offisielle nettsidene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.