VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Utvid soverommet og badet til simmene
EA annonserer «Soverom og bad - Stæsj»
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. November 2011 KL. 15:26.

The Sims 3 får enda mer innhold. Den nye stæsjpakken har helt nye luksusmøbler til huset, nye klær og frisyrer og masse annet.

I januar kommer det en helt ny stæsjpakke. The Sims 3 Soverom og bad – Stæsj har luksusmøbler til soverommet og badet, nye pyntegjenstander og romantisk undertøy. Lag drømmesoverommet med en lang rekke møbler, som en svær himmelseng, et flott sminkebord og et vidunderlig badekar. Fullfør rommet med stearinlys, roser og pyntevaser. Nytt luksusundertøy er også tilgjengelig for simmene – undertøy som funker perfekt for en romantisk kveld eller når du skal slappe av. I tillegg får du kule frisyrer for simmer som er ute etter en ny look eller bare skal ut en tur på byen.

Om du er ute etter et spontant stevnemøte, en spaopplevelse hjemme hos deg selv eller en livsstil med komfort og ro for simmene, kommer du til å finne det du er ute etter i The Sims 3 Soverom og bad – Stæsj.

The Sims 3 Soverom og bad – Stæsj kommer i butikken 26. januar 2012 til PC/Mac.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.