VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Uthengt WoW-spiller vant valg
Politikk og World of Warcraft-ing
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 9. November 2012 KL. 11:28.

I forrige måned ble demokraten Colleen Lachowicz, som stilte til valg som senator i en av USAs stater, kraftig hetset av sine republikanske kollegaer.

En kort oppsummering først: Colleen er altså ivrig World of Warcraft-spiller, og tilhenger av videospill generelt. Dette legger hun ikke noe skjul på og skriver blant annet om sin nivå 85-karakter på bloggen sin, med navnet “Colleens World”.

Republikanerne, med Tom Martin i spissen, fant ut av dette og startet en større kampanje hvor de angrep Colleens forhold til spill.

“Vi trenger en senator som lever i en ekte verden, og ikke i Colleens fantasiverden,” var blant ordene som ble brukt i kampanjen.

Nå er valget nylig over, og det var til slutt Colleen som trakk det lengste strået. Hun vant med 8666 stemmer mot republikanernes 7753.

I følge henne selv tror hun svertekampanjen mot henne ble en hjelpende hånd. Hun sier at mange unge i distriktet ble provosert, og følte at den samme svertingen gjaldt dem.

Den nybakte senatoren feiret det hele med å legge ut “Victory Fanfare” fra Final Fantasy-spillene på sin Facebook-side.

Go-go videogames!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.