VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Utenlandske omtaler av Dead Space 3
Solide poengsummer for EA-tittelen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 5. February 2013 KL. 13:48.

Embargo (tidspunktet hvor utgiverne for spill tillater at anmeldelser publiseres) for stortittelen «Dead Space 3» har ikke passert enda, men noen nettsteder har vært tidlig ute.

Det er nemlig først klokken 15:00 norsk tid at EA tillater anmeldelser av deres stortittel, som har amerikansk lansering i dag.

Allikevel har et australsk og et italiensk nettmagasin lagt ut sine meniger om spillet.

Italienske Multiplayer.it mener at co-op-spillet fungerer ypperlig samtidig som spillet ikke har gått for langt vekk fra skrekksjangeren. «Dead Space»-sjarmen er definitivt til stedet, og magasinet deler ut 9 av 10 mulige poeng.

Det samme gjør Ausgamers, som er meget fornøyde med totalproduktet og skryter av en dyptgående og intens historie. Nesten full pott her også, altså.

I tillegg har poengsummene fra det meritterte spillmagasinet Game Informer blitt lekket, og de skal ha delt ut hele 9.75 poeng til spillet.

Følg med på Spillkritikk.no for de norske poengsummene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.