VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Første anmeldelser av Darksiders 2
Skyhøye karakterer for oppfølgeren
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 13. August 2012 KL. 17:54.

21. august lanseres oppfølgeren til det apokalyptiske spillet Darksiders. Forventningene er store, og spillerne gleder seg til fortsettelsen på eventyret om “the four horsemen”.

De norske anmeldelsene er ventet i løpet av uken, men allerede nå har en del utenlandske spillmagasiner fått testkjøre spillet, og vi oppsummerer selvfølgelig.

GamePro Germany deler ut hele 93 av 100 poeng, og skryter blant annet av det vanvittig vakre grafiske arbeidet som er lagt i spillet. Dette i kombinasjon med en spennende historie, et godt kampsystem og herlige lydeffekter fikk den tyske anmelderen lenket fast foran tvskjermen.

Magasinet legger også til at spillet har omkring 20 timers spilletid, og omtrent 30 ekstra dersom alle sideoppdragene skal fullføres.

Det offisielle Xbox 360-magasinet i Storbritannia er heller ikke sparsomme med poengene. De gir 90/100 til Darksiders 2, og oppsummerer med følgende:

“Vakkert og uendelig spillbart. Darksiders 2 er den største og beste overraskelsen i 2012 – så langt. Et perfekt spill som fyller ventetiden mellom lanseringen av de virkelig store titlene.”

Følg med på Spillkritikk.no for norske anmeldelser av spillet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.