VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Utenlandske anmeldelser av CS:GO
Gode karakterer til skytespillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 22. August 2012 KL. 13:39.

Counter-Strike: Global Offensive er en moderne utgave av det velkjente, lagbaserte skytespillet med samme fornavn. CS ble lansert som en modifikasjon til Half-Life for tolv år siden, og ble svært populær innenfor sin sjanger.

Global Offensive introduserer nye kart, karakterer og våpen – i tillegg til oppdaterte versjoner av det klassiske innholdet, som de_dust, de_nuke og så videre.

Noen norske anmeldelser er enda ikke å oppdrive, men de utenlandske er svært positive til nyvinningen.

Eurogamer deler ut en solid nier (av ti mulige) og skriver at spillet klarer å skille seg ut fra andre moderne skytespill. De nevner også at dette er et spill med innhold som ikke vil bli glemt med det første, slik at dette kanskje er det nye, store esport-spillet.

Et tjekkisk spillmagasin skriver også varmt om spillet og gir åtte av ti mulige poeng, til tross for at enkelte av forventningene ikke ble oppfylt hos denne anmelderen.

theBitFix gir nesten full pott, hele 4,5 av fem mulige stjerner. Av oppturer trekker de frem at dette ligner det klassiske Counter-Strike, samtidig som prisen er veldig overkommelig. Ingen revolusjon, men et spill som kommer til å bli brukt mange timer på, skriver de.

Spillet er tilgjengelig for kjøp via STEAM for omtrent 80 norske kroner. Det kan også lastes ned på Xbox 360 eller Playstation 3 mot et beløp i samme prisklassen.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.