VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Under én uke til The Crew!
Lanseres den 02. desember
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 26. November 2014 KL. 14:55.

Ubisofts utfordrer til de mange bilspillene som har blitt lansert denne høsten skulle opprinnelig lanseres den 11. november, men ble utsatt til 02. desember slik at utviklingsteamet kunne gjøre de siste finpussene.

Nå er det under en uke til The Crew lanseres, da spillet dukker opp i norske butikker på førstkommende tirsdag, og blir tilgjengelig for spill gjennom elektronisk nedlasting ved midnatt samme dag.

Tidligere i år har vi fått to store bilspill i Forza Horizon 2 (Xbox One) og Driveclub (Playstation 4), men begge disse spillene ble utelukkende lansert til de to nevne konsollene. The Crew slippes på tvers av disse to plattformene, men til glede for alle PC-spillere så satser Ubisoft også hardt på dette formatet!

Se den ferskeste traileren fra The Crew:

I The Crew får du bli med på en aldri så liten “roadtrip” på tvers av USA. Du kan nemlig kjøre hele distansen fra vestkysten til nordkysten, en etappe som tar omtrent halvannen time med ren kjøretid i spillet. Med andre ord er det ikke mangel på veier eller områder!

Det er også stort fokus på sosial kjøring, med massevis av utfordringer og mini-løp som kan kjøres underveis. Her er det bare å glede seg!

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.