VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Ukens anmeldelser (uke 44)
Tre toppspill har vært under lupen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. November 2012 KL. 12:00.

Vårt hovedfokus er fortsatt å samle inn norske anmeldelser og gi deg en samlet poengsum på spill, men med våre anmeldelser får du enda en eksperts mening om spillet.

Her har du en oversikt over spillene som ble anmeldt denne uken.

Assassin’s Creed 3 (Karakter: 9/10)

«Assassin’s Creed»-serien har på relativt få år rukket å bli en av de aller største spillseriene på markedet. Hele syv titler har blitt sluppet, med ytterlige to som slippes nå i månedsskiftet. Vi skal analysere både konsoll- og bærbarutgaven (PS Vita) av «Assassin’s Creed 3», og begynner med førstenevnte.

» Les hele anmeldelsen

Football Manager 2013 (Karakter: 9/10)

Hvert eneste år er det ett spill som jeg gleder meg til mer enn noen andre. Det er også et spill jeg vet med meg selv at jeg aldri kommer til å bli lei, mye grunnet arbeidet som ligger bak og «arbeidet» jeg selv legger i spillet. Football Manager 2013 treffer butikkhyllene denne uka og det er full grunn til å skaffe seg det seneste kapittelet i FM-sagaen.

» Les hele anmeldelsen

Halo 4 (Karakter: 8/10)

Halo-trilogien var ei over. I stedet overlater Bungie stafettpinnen til 343 Industries, som med Halo 4 markerer starten på en helt ny trilogi. Halo 4 er også spillet som tar jomfrudommen til undertegnede når det kommer til hovedspillene i Halo-serien, da jeg tidligere kun har spilt strategispillet Halo Wars som kom ut i 2009.

» Les hele anmeldelsen

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.