VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Ukens anmeldelser (uke 42)
Tre ulike spill, to meget gode
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 21. October 2012 KL. 10:49.

Vårt hovedfokus er fortsatt å samle inn norske anmeldelser og gi deg en samlet poengsum på spill, men med våre anmeldelser får du enda en eksperts mening om spillet.

Her har du en oversikt over spillene som ble anmeldt denne uken.

Of Orcs and Men (Karakter: 5/10)

Skaperne av Game of Thrones-spillet; Cyanide Studios prøver seg på å snu om rollene i et spill og gjør orkene til protagonistene mot de onde menneskene.

» Les hele anmeldelsen

Dishonored (Karakter: 10/10)

Corvo Atano er dronningens høye beskytter, men en konspirasjon gjør han ettersøkt for mordet på dronnningen. Nå er han ute etter hevn! Eller vil han bare gjøre ting rett igjen? Det bestemmer du.

» Les hele anmeldelsen

Forza Horizon (Karakter: 8/10)

I min tid som spillanmelder har jeg testet flerfoldige bilspill. Alt fra arkadetitler til virkelighetstro kjøresimulatorer. Ofte vinkler spillutvikleren spillet i en av disse retningene, hvor det enten er om å kjøre fortest og kræsje mest – eller at det skal være så realistisk og utfordrende som mulig.

» Les hele anmeldelsen

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.