VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Ukens anmeldelser (uke 12)
Skyting, skyting og atter skyting
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 30. March 2013 KL. 16:19.

Vårt hovedfokus er fortsatt å samle inn norske anmeldelser og gi deg en samlet poengsum på spill, men med våre anmeldelser får du enda en eksperts mening om spillet.

Her har du en oversikt over spillene som ble anmeldt denne uken.

Sniper Ghost Warrior 2 (Karakter: 4/10)

Spillutvikleren City Interactive har tatt et snev av lærdom fra det forrige spillet, men har en enormt lang vei igjen å gå, om de da ønsker at spillserien skal leve videre. Dette spillet plukker opp tråden etter sin forgjenger, som etterlot et hav av forbedringspotensiale. Det treffer allikevel ikke like godt som et hodeskudd fra en drøy kilometer i stiv kuling.

» Les hele anmeldelsen

The Walking Dead: Survival Instinct (Karakter: 6/10)

Film → spill. Vi har vært der mange ganger, og så mange utviklere har feilet med å gi spillerne det de vil ha. En god opplevelse som man kan relatere til filmen/tv-serien man er så glad i. Utvikleren Telltale Games gjorde i fjor stor suksess med sin tolkning av «The Walking Dead», i et spill med en dyptgående historie hvor du selv måtte foreta en del vanskelige valg, men som ikke inneholdt kjente elementer fra tv-serien.

» Les hele anmeldelsen

Gears of War: Judgment (Karakter: 8/10)

Epic Games er tilbake med en strålende tilføyelse til Gears of War serien som tar oss tilbake flere år før det første spillet
i serien. Vær klar til å kaste deg inn i en intens og actionfylt kamp mot Locust hordene rett etter invasjonsdagen av planeten Sera. Forvent deg action, brutale kamper og mye fart når du skal pløye deg igjennom et hav av utfordringer.

» Les hele anmeldelsen

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.