VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Ukens anmeldelser (uke 11)
To spill og mye spillutstyr under lupen
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. March 2013 KL. 12:51.

Vårt hovedfokus er fortsatt å samle inn norske anmeldelser og gi deg en samlet poengsum på spill, men med våre anmeldelser får du enda en eksperts mening om spillet.

Her har du en oversikt over spillene som ble anmeldt denne uken.

SimCity (Karakter: 8/10)

Når jeg skal begynne denne anmeldelsen skal jeg unngå atter en gang å skrive noen setninger hvor jeg mimrer tilbake til barndommen – tenkte jeg. For det har seg slik at det har skjedd ofte i det siste, takket være de mange nytolkningene av gamle klassikere og spill som er basert på gamle, populære serier. Det er jo ikke så rart at utviklerne velger disse veiene, selv om mange vil mene at de sliter med å tenke nytt. Men med de geniale ideene som ble satt til livs på 90-tallet – hvorfor ikke lage spill ut av de hvor man utnytter dagens teknologi?

» Les hele anmeldelsen

StarCraft 2: Heart of the Swarm (Karakter: 10/10)

StarCraft kom for første gang ut i 1998 og har siden den gang vokst til å bli et av verdens mest populære spill. Spesielt er det multiplayer delen som er populært, og det spilles hvert år mange store globale turneringer. Da oppfølgeren StarCraft II ble lansert var mange redd for at dette skulle ødelegge, men tvert imot har det gjort spillet enda større og mer populært. If it ain’t broke, don’t fix it.

» Les hele anmeldelsen

Gaming-utstyr fra Razer (Karakter: 6/10)

Både i spillverden og i filmverden har jeg lenge elsket konseptet Aliens. Mye av spillgleden har nok kommet fra min store interesse for nettopp filmene, men det er ingen regel at gode filmer avler gode spill; snarere tvert i mot. At dette spillet skal være en genuin fortsettelse der hvor James Camerons Aliens rundet av, setter et enormt forventningspress på et spill som har vaklet siden det først ble lagt frem som en idé i 2006.

» Les hele anmeldelsen

Razer Orbweaver (Karakter: 9/10)

Orbweaver er den nye keypadden fra Razer, og er overtageren til Nostromo. Den er utstyrt med 20 mekaniske taster med blå brytere, samt et par typiske mustaster til tommelen.

» Les hele anmeldelsen

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.