VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Ukens anmeldelser (uke 10)
Aliens og kvinnelige spillheltinner
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 10. March 2013 KL. 11:39.

Vårt hovedfokus er fortsatt å samle inn norske anmeldelser og gi deg en samlet poengsum på spill, men med våre anmeldelser får du enda en eksperts mening om spillet.

Her har du en oversikt over spillene som ble anmeldt denne uken.

Tomb Raider (Karakter: 8/10)

I helgen har jeg gjort noe jeg har gledet meg til lenge, jeg benket meg ned foran TVen med det nyeste Tomb Raider-spillet. Jeg har vært fan av disse spillene lenge, og gledet meg til enda et møte med Lara Croft. Dette spillet er mer en remake enn en tradisjonell oppfølger eller prequel, det er et forsøk på å gi Lara Croft en ny bakgrunnshistorie.

» Les hele anmeldelsen

Metal Gear Rising: Revengeance (Karakter: 7/10)

Det hele begynner med en introduksjonsvideo som gir deg et overblikk over hvem du er og hva du skal gjøre. I dette tilfelle er du en typisk amerikansk tenåring som er på ferietur med venner. Dere fester, hopper i fallskjerm og har det generelt gøy på en øde øy. Plutselig går noe galt, du har blitt tatt til fange av en gjeng gale øybeboere og må finne en måte å befri både deg selv og vennene dine. Du er i gang.

» Les hele anmeldelsen

Aliens: Colonial Marines (Karakter: 2/10)

Både i spillverden og i filmverden har jeg lenge elsket konseptet Aliens. Mye av spillgleden har nok kommet fra min store interesse for nettopp filmene, men det er ingen regel at gode filmer avler gode spill; snarere tvert i mot. At dette spillet skal være en genuin fortsettelse der hvor James Camerons Aliens rundet av, setter et enormt forventningspress på et spill som har vaklet siden det først ble lagt frem som en idé i 2006.

» Les hele anmeldelsen

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.