VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Ubisoft bekrefter nytt Rainbow 6-spill
Bekjemp terrorister i Amerika - i 2013
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. November 2011 KL. 18:51.

Rykter har den siste tiden spredt seg på internett om et nytt spill i Rainbow 6-serien, med undertittelen Patriots. Det viser seg at de fleste detaljene om spillet stemte, og Ubisoft har nå bekreftet at det er under utvikling.

Kampanjemodusen vil fokusere på den moderne terrorismen. Du er en del av Rainbow-laget og møter en helt ny trussel i en terrororganisasjon som kaller seg “True Patriots” – en velorganisert gruppe som har lagt sitt hat på den amerikanske regjeringen. Underveis i spillet vil du møte kritiske situasjoner hvor du blir nødt til å ta etiske valg for å stoppe denne nye bølgen av terrorister.

Ubisoft forteller også at spilleren vil få sjansen til å oppleve historien fra ulike perspektiver, noe vi tolker som at en del av kampanjen er å spille som terrorist.

Rainbow 6-serien har solgt mer enn 25 millioner kopier på verdensbasis og er en solid traver blant førstepersonsskytterspillene. Serien er mest kjent for å la deg spille som et anti-terroristlag med meget realistiske scener. Med Patriots ønsker selskapet å bygge videre på dette, men samtidig gå helt nye veier.

Patriots utvikles av Ubisoft Montreal, og får støtte av selskapets Red Storm- og Toronto-studioer. Lansering av spillet er først i 2013, både til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.