VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Twitch kommer til Hauppauge HD PVR Rocket
Hauppauge oppdaterer programvaren for strømming, slik at den støtter strømming til Twitch, Ustream og YouTube
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 24. June 2014 KL. 10:04.

Hauppauge Digital, Inc., den ledende utvikleren og produsenten av HD-videoopptakere, annonserte i dag at i den siste oppdateringen av deres Hauppauge Capture-programvare blir en etterlengtet støtte for strømming for HD PVR Rocket-brukere lagt til. Rocket-brukere vil nå få støtte for videostrømming til tjenester som Twitch, YouTube og Ustream.

Hauppauge HD PVR Rocket har fått mye ros etter sin utgivelse i fjor, med sin eminente kvalitet av 1080p direkteavspilling til USB-lagringsenheter eller til PC. Hauppauges oppdatering gir en helt ny funksjonalitet til Rocket, en oppdatering som er gratis for alle Rocket-brukere.

HD PVR Rocket, som er kompatibel med alle spillkonsoller og PC-er, har nå mulighet til å strømme direkte til Twitch, Ustream og YouTube med sin Hauppauge Capture-programvare for Windows, som er superenkel å bruke.  I Hauppauge Capture kan Rocket-brukeren enkelt velge StreamEez-fanen, velge strømme-enheten, logge inn og starte strømmingen. Dette tar bare et par minutter.

HD PVR Rocket er en av de få enhetene på markedet som kan håndtere dataintensiv koding for strømming, ved bruk av sin innebygde og dedikerte kodeprosessor, i motsetning til å være avhengig av CPU med høye spesifikasjoner for å utføre samme handlingen. Dette er en stor fordel for de fleste brukere som vil strømme sin spilling.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.