VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Tut og kjør i Most Wanted
Begynn med Porsche og Bentley
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 17. August 2012 KL. 13:08.

Den suksessrike bilspillutvikleren Criterion Studios har de siste årene fått ansvar for å skape nytt liv i den berømte Need for Speed-serien. Nå står et nytt «Most Wanted»-spill for dør. Selskapet stod også bak en ny utgave av det velkjente «Hot Pursuit».

På Gamescom-messen i Tyskland lettet utviklerne litt på sløret, og avslørte blant annet at de ønsker å trå vekk fra tradisjonelle oppbygginger i bilspill.

I «Most Wanted» vil samtlige biler være tilgjengelige fra start. Her skal du slippe å måtte spille timevis før du kan kjøre den bilen du virkelig har lyst til, noe som ifølge utvikleren må til dersom et spill av typen åpen-verden virkelig skal fungere.

Bilene vil være plassert omkring i den åpne verden. Finner du den, så kan du kjøre den. Naturligvis vil ikke de dyreste modellene stå parkert langs fortauet utenfor McDonaldsen.

Vennene dine blir også inkludert i spillet ditt, og visa versa. Når du kjører inn i et område vil det komme opp informasjon om hvem som har gjort det lengste hoppet her, eller hvem som har fartsrekorden.

Need for Speed: Most Wanted lanseres 1. November. Se trailer fra Gamescom-messa i Tyskland her:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.