VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Tre uker igjen til Assassin’s Creed: Unity
Snart klart for fransk revolusjon
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 21. October 2014 KL. 10:51.

Er du som oss, og nærmest ikke klarer å vente på det neste tilskuddet i den herlige Assassin’s Creed-serien? I så fall er det neppe noen trøst at det i skrivende stund er nøyaktig tre uker til spillet slippes, men samtidig kan man nå kose seg med en helt ny trailer.

I videosnutten under her får du se litt av det som venter oss når det er den franske revolusjonen som skal utforskes. Sammen med Assassin’s Creed: Rogue er Assassin’s Creed: Unity ett av to titler i serien som lanseres i høst.

Se den nye traileren fra Assassin’s Creed: Unity:

Spillet holder naturligvis på den kjente og kjære formelen som har gjort serien såpass populær som den er, men kommer blant annet med en del innovasjoner i kampsystemet. Grafikken er også skarpere en før, og Unity er det andre Assassin’s Creed-spillet for nestegenerasjonskonsollene.

Assassin’s Creed: Unity slippes her i Norge den 13. november, og kommer til Playstation 4 og Xbox One, og samtidig får også PC-spillerne en versjon å kose seg med.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.