VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider

The Sims 3 PC

Alder: 12 år +
Lansering:04. juni 2009
Utvikler:EA Games
Utgiver:Electronic Arts
Sjanger:
 
 
72
av 100
Anmelderne har blandede meninger, men flest positive.
Basert på 6 omtaler fra norske nettsteder.
» Finn ut hvordan summen beregnes
0.00
0 brukere har stemt på spillet med 0.00 i snitt.
12345678910
Loading...
Om spillet:

The Sims 3 lar deg plassere unike simmer i et åpent, levende nabolag rett utenfor stuedøra! Friheten i The Sims 3 vil inspirere deg med endeløse muligheter, og more deg med uventede øyeblikk, spennende overrakselser og masse annet.

Nye, uavbrutte, åpne nabolag — Utforsk hele nabolaget som du vil selv. Simmene kan gå rundt i nabolaget, besøke naboene og utforske omgivelsene. De kan spasere ned til byen og henge med vennene sine, treffe nye venner i parken eller møte kolleger på gaten. Hvis simmene er på riktig sted til riktig tid, er det ikke godt å si hva som kan hende!

Ny simskaper — Lag simmer, den eneste begrensningen er fantasien. Nytt, brukervennlig verktøy gir deg ubegrensede tilpasningmuligheter som resulterer i helt unike simmer. Avgjør hvordan de skal se ut, alt fra syltynne til tykke til muskuløse — og alt i mellom! Velg ansiktstrekk, nøyaktig hudfarge, hår, øyeform og farge, klær og tilbehør.

Nye, realistiske personligheter — Alle simmene er nå unike personer, med bestemte personligheter. Lag realistiske simmer med helt egne personligheter. Velg mellom en lang rekke forskjellige personlighetstrekk og kombiner dem på morsomme måter. Kombinasjonen av trekk du velger — modig, kunstnerisk, einstøing, perfeksjonist, kleptoman, romantiker, klønete, paranoid og masse annet — hjelper deg med å forme atferdsmønstrene til simmene og hvordan de samhandler med andre simmer. Simmene dine kan nå heve seg over de vanlige dagligdagse behovene. De er komplekse individer med unike personligheter.

Ny, ubegrenset spesialtilpasning — Alle kan tilpasse alt. Bygg drømmehuset! Tilpass alt fra gulv til blomster, skjorter til sofaer, tapeter til persienner. Det er moro og enkelt å endre farger og mønstre, dette gir deg endeløse tilpasningsmuligheter. Du kan også velge å fylle nabolaget med forhåndslagde bygninger og møbler. Du velger hvem av simmene som skal bo i flotte herskapshus, tøffe ungkarsleiligheter, drømmehus og billige hytter.

↓ Vis mer info

Gamereactor gir dette spillet 18% høyere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
90
Gamereactor

Den åpne verdenen imponerer, simmene har enda mer personlighet enn før, og mulighetene til å forme spillet etter min egen spillestil er rett og slett bedre enn noensinne.

→ Les hele anmeldelsen

PressFire gir dette spillet 12% høyere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
84
PressFire

Animasjonene er mer detaljert, og menyene har blitt oppdatert etter funksjon og forenkler prosessen med å finne det du leter etter. «Sims 3» er en solid seier for EA Play.

→ Les hele anmeldelsen

Aftenposten gir dette spillet 12% høyere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
84
Aftenposten

Enten man er interiørdesigner, historieforteller eller hobbypsykolog lar The Sims 3 deg spille spillet nøyaktig slik du vil. The Sims 3 er kreativ moro for store og små.

→ Les hele anmeldelsen

Gamer.no gir dette spillet 8% høyere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
80
Gamer.no

Alt i alt er det imidlertid ingen tvil om at The Sims 3 vil bli godt mottatt hos seriens tilhengere, takket være mange flotte nyheter og mer realisme og autentisitet enn noensinne.

→ Les hele anmeldelsen

VG Nett gir dette spillet 24% lavere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
48
VG Nett

Så er det bare å leve som du ønsker: Feste på kule takterasser med hippe mennesker, reise på turne med bandet eller henge med de mystiske, skumle vampyrene.

→ Les hele anmeldelsen

Spillmagasinet gir dette spillet 28% lavere enn snittet.
»Se alle anmeldelser
44
Spillmagasinet

Ideen om å oppnå kjendisstatus er absolutt morsom, men det burde være flere utfordringer og yrkesvalg for å oppnå denne statusen.

→ Les hele anmeldelsen

DIN MENING OM SPILLET del den med andre

FLERE NYLANSERTE SPILL nye spill med poengsum

75

Just Cause 3
Strekk grensene i Ricos største eventyr til nå.
82

Star Wars: Battlefront
Bli oppslukt av kampfantasiene i Star Wars™.
55

Need for Speed
Gateløp vender tilbake til sine røtter i denne fartsfylte relanseringen.
70

Assassin’s Creed: Syndicate
Velkommen til en ny æra av assasinere.
70

Wasteland 2: Director’s Cut
Fordyp deg i taktiske kamper og test dine strategiske ferdigheter mens du kjemper for å overleve i en øde verden.
66

Guitar Hero Live
Du er rockestjernen!

KJØP SPILLET se billigste pris

PC
Fant ingen priser for valgt format. Dette kan komme av spillet kun selges på Xbox Arcade/PS Network, eller er utgått hos forhandlerene.

LIGNENDE SPILL prøv også disse