VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
The Old Republic-utviklere med nytt spill
Satser på eget studio og eget spill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 21. February 2012 KL. 13:31.

Etter å ha fullført utviklingen og lansert det siste MMO-tilskuddet i Star Wars-universet bestemte en del av utviklingsteamet å forlate selskapet for å prøve seg på egenhånd.

Star Wars: The Old Republic ble lansert like før jul, og ligger nå med pene 83 poeng her på Spillkritikk.no.

Nå kan du som tilhenger av dette spillet vente deg mer online rollespill fra samme gjengen. Arnie Jogensen, Alex Thomas og John Watson har alle tre bekreftet at de forlater Bioware til fordel for et eget selskap som skal utvikle et helt nytt RPG/RTS-spill.

Samtlige av de tre har vært sentrale under utviklingen av The Old Republic.

Deres neste prosjekt har allerede fått navnet The Banner Saga, og blir altså utviklet av studioet Stoic. Ingen flere detaljer om spillet er kjent, ei heller en lanseringsdato.

Om Star Wars: The Old Republic:

Spill The Old Republic og bli helten i din egen Star Wars-saga i et historiedrevet nettrollespill. Utforsk en epoke tusenvis av år før Darth Vader kom til makten, da krigen mellom den gamle republikken og sith-imperiet delte galaksen i to.

Spill som jedi, sith eller andre klassiske roller fra Star Wars -universet, og ta avgjørelser som definerer din egen historie, og som bestemmer om du følger den lyse eller den mørke siden av Kraften. På veien får du venner du kjemper side om side med, eller som kan svikte deg, avhengig av hva du gjør. Sammen kjemper dere mot fiendene i dynamiske Star Wars -kamper og slår dere sammen med andre spillere for å overvinne farer som er for store til å ta seg av på egen hånd.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.