VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Suverene salgstall for Borderlands 2
Mange millioner kopier sendt ut
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. November 2012 KL. 15:27.

Alt er større og bedre i Pandora enn hva det var i det forrige Borderlands-spillet. Det gjelder også salgstallene! 2K Games kunne i dag avsløre at «ganske mange» har røsket med seg en kopi av oppfølgeren.

Det har nemlig blitt sendt ut over fem millioner kopier av Borderlands 2 til butikker verden over.

Utviklerne gjør også sitt for å holde liv i spillet. Det har allerede kommet en utvidelsespakke til spillet, og de neste månedene vil by på flere kampanjer, nye våpen og enda mer loot.

Foreløpig er det planlagt tre nye utvidelsespakker som alle vil lanseres innen juni til neste år.

– Vi er veldig glade for mottagelsen Borderlands 2 har fått blant spillerne, og det viser at det harde arbeidet vi har lagt i spillet har gitt resultater, sier øverste mann i 2K, Cristoph Hartmann, i en pressemelding.

– Borderlands-serien har aldri vært mer populær, og med stadig nytt innhold og flere kampanjer vil Borderlands markere seg som en av de største franchisene på markedet, avslutter Hartmann.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.