VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Superhelter samles i LEGO-spill
Marvel-helter er neste ut i LEGO-serien
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 9. January 2013 KL. 13:05.

Det måtte komme. Telltale Games har hatt stor suksess med sine LEGO-spill som baserer seg på populære filmserier. Både Indiana Jones, Harry Potter og Batman har blitt omgjort til barnevennlig LEGO-format.

Da det ikke er mange helter i samme sjanger å spillmatisere, må man lete annerledes. Nå skal superheltene fra Marvel møtes i samme spill.

Det betyr at man får møte ikoner fra X-Men, Iron Man og Spider-Man-serien. Både Wolverine, Hulken og selveste edderkoppmannen står på menyen.

Telltale har tidligere fått god kritikk for å være tro mot seriens opprinnelse. Så vil også være tilfelle i «LEGO Marvel Super Heroes», hvor man vil utforske velkjente landemerker i New York.

Totalt vil det være mulig å spille med over 100 ulike karakterer fra Marvel-universet.

Spillet lanseres til alle tenkelige og utenkelige formater i løpet av høsten en gang. I mellomtiden bør du få med deg vår anmeldelse av det nyeste LEGO-spillet, som tar plass i Ringenes Herre-universet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.