VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Sponset video: Playstation Plus
Medlemskap for ivrige PS-spillere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. September 2013 KL. 16:57.

Er du Playstation 3-spiller og ikke medlem av Playstation Plus enda? Da får du ikke utnyttet konsollens virkelige potensiale, spesielt dersom du ofte spiller over nettet.

Playstation Plus er nemlig en slags medlemsklubb som gir deg store fordeler. Vi kan nevne i fleng, men det viktigste er tilgangen til en enorm spillsamling der du kan laste ned flerfoldige titler – helt gratis! Her snakker vi alt fra gamle klassikere til relativt nye stortitler, samtidig som det lanseres nye spill hver eneste måned.

Som du sikkert vet så er Playstation 4 også rett rundt hjørnet. Playstation Plus-medlemmer bør virkelig forberede seg på dette, ved å utnytte alle multiplayer-funksjonene som er underveis.

Plus-medlemmer får en lagringsfunksjon som lar deg gå tilbake i save-filene dine og fortsette spillet fra der du slapp, enten du spiller på din egen PS4/3 eller hos en kompis. Du trenger heller ikke flere kontoer for å gjøre dette, du kan logge deg på din Plus-konto på alle Playstation-maskiner, inkludert Vita.

For å nevne et knippe toppspill du får umiddelbar tilgang til som Plus-medlem så er Assassin’s Creed 3, Spec Ops: The Line og Uncharted 3 direkte rett etter kjøp. Prisen for et medlemskap er kun 395 kroner per år, altså mindre en ett storspill, så her kan du gjøre et direkte kupp dersom du spiller mye.

Sponset av Sony Playstation.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.