VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Sponset video: Måter å spille på
Forskjellige måter for ulike spillere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. April 2013 KL. 14:14.

Hvordan spiller du spill? Sannsynligvis ikke på samme måte som før i tiden, hvor det ofte fantes kun en mulighet og spill var veldig rett frem.

I mange av dagens spill er valgfrihet viktig. Valg du gjør i spillets historie kan påvirke hvordan resten av spillet utarter seg, og du kan finne på ting som selv ikke utviklerne hadde trodd du skulle gjøre.

I løpet av tiden har også spill blitt rettet mot en større målgruppe. Alle skal nå spille – som du ser i denne videoen. Spill som LittleBigPlanet har gjort at både små og store, kvinner og menn har fått en ny interesse.

LittleBigPlanet er altså et spill for den kreative som lar deg skape mer eller mindre alt sammen. Som det kommer frem i videoen kan man til og med inkludere cupcakes, noe som er virkelig er i ilden blant mange i disse dager.

Videoen spiller på den sterotypiske kvinnen som elsker å bake muffins – men i 2013 vil hun også digge å spille på Playstation! En morsom reklamesnutt som viser en av de mange måtene man kan spille på i dag.

Slik satser vi på at det skal bli også fremover – at utviklerne åpner for at du kan gjøre akkurat det du ønsker i spillene, slik at den kreative skapergleden spill som dette viser dukker opp enda oftere.

Se videosnutten “Hvordan spiller du?” her:

Sponset av Sony Playstation.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.