VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Spillet for deg som elsker hester
Ridning i tre dimensjoner på 3DS
Skrevet av Boris, den 7. February 2013 KL. 10:57.

I dag kunngjorde Ubisoft at «Imagine Champion Rider 3D», det nyeste skuddet på stammen i den populære Imagine-serien, blir tilgjengelig den 14. februar for Nintendo 3DS-systemet.

Spillet utnytter funksjonene i Nintendo 3DS-systemet til fulle, og kan by på en grenseløs rideopplevelse med realistiske 3D-animasjoner. Spillet er oversatt til norsk.

«Imagine Champion Rider 3D» gir spilleren mulighet til å bli lederen av et team med ryttere. Tilbake på barndommens rideskole må de stelle og trene hester til ulike konkurranser, deriblant stunt-ridning. Gjennom varierte rideøkter kan hesteelskere oppdage vakre steder, kappløpe med vennene sine og spore opp dyr ved hjelp av fotspor-boken sin.

Gjennom å tilbringe tid med hestene for å øke prestasjonene kan de bygge opp unike relasjoner og lære mer om dem. Ryttereventyret kan skreddersys takket være muligheten til å velge mellom 16 hester fra 8 ulike raser og tilpasse avatarer og hesteutstyr.

«Imagine Champion Rider 3D» utnytter alle mulighetene i Nintendo 3DS-systemet, slik at spillerne kan ri fritt på realistiske 3D-hester i fantastiske, åpne omgivelser. Det kan også tilby StreetPass-deling og bruk av koder for å låse opp eksklusive gjenstander.

Spillet lanseres den 14. februar 2013.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette