VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Spillerne forlater WoW
Går World of Warcraft under i 2012?
Skrevet av Boris, den 17. August 2012 KL. 17:43.

Jordens undergang, Maya-indianerne og deres kalender som går tom for datoer 21. desember i år har vært et mye omtalt tema det siste året, men hva vil i tilfelle skje med WoW?

World of Warcraft, en alternativ verden for mange og en klar leder innen for MMORPG-sjangeren. Det enorme spillsamfunnet har på det meste hatt over tolv millioner brukere og lenge vært slagskipet for utvikleren Blizzard.

Men i det siste har antallet brukere falt, bare siden i mai har rundt 1,1 millioner brukere forlatt verdenen. Det offisielle tallet begynner å nærme seg ni millioner brukere, noe som forsatt er imponerende og en gullgruve for Blizzard.

Men begynner brukerne å bli lei?

Spillet fyller åtte år 23. november i år og begynner å bli gammelt nytt, tross nye oppgraderingspakker som skal tilfredsstille spillernes tørsthet etter nye eventyr. Den siste oppgraderingen man måtte betale for, Cataclysm, kom ut for halvannet år siden og fikk gode karakterer hos anmelderne.

Har mange spillere forlatt World of Warcraft og gått over til Diablo III? Spillet som havnet rett inn på topplisten vår over tidenes beste spill.

25. september i år blir den fjerde oppgraderingen, Mists of Pandaria, tilgjengelig i butikkene, kanskje dette vil snu trenden?

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette