VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Spill PS4-spill fra din Sony-mobil
Innovativ spilling med Playstation 4
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 26. November 2014 KL. 15:13.

Sony har gjort mye spennende med sin nyeste spillkonsoll Playstation 4, som i skrivende stund er omtrent ett år gammel. Selskapet lanserte nylig en tjeneste som lar deg dele spillene med venner, og spille sammen med dem, gjennom «Share Play».

Nå gjør de også det mulig å bruke din Playstation 4 på flere måter. Sony har gjort det bra med sin nye serie av smarttelefoner, der Sony Xperia Z3 i skrivende stund er det nyeste flaggskipet. Denne telefonen, sammen med Compact-utgaven, kan også benyttes som skjerm for PS4-spilling!

Du laster simpelthen ned en app til telefonen din som fungerer som oppkobling mellom Playstation 4, spillkontroll og mobiltelefon. Du behøver ikke noe ekstrautstyr for å benytte deg av dette.

Se denne videoen for å se Remote Play i aksjon:

Videre så kan du også kjøpe et lite stativ til din PS4-kontroll som fester mobiltelefonen til joystiqen. Dette gjør at man kan spille samtidig som noen andre bruker TV-skjermen, og det fungerer slettes ikke verst.

Kvaliteten på de nye Sony-mobilene er såpass bra at skjermen nesten er klarere enn en vanlig TV. Du kan for øvrig også bruke Remote Play til din Playstation Vita, dersom du er så heldig at du har en slik liggende.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.