VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Sony annonserer Tekken Hybrid til PS3
Samlepakke med spillklassikere og animasjonsfilm
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. November 2011 KL. 16:19.

Sony kunngjorde i dag at Tekken Hybrid er underveis til det europeiske markedet. Denne samlepakken vil bestå av de to spillene Tekken Tag tournament HD og Tekken Tag Tournament 2 Prologue, samt den dataanimerte filmen Tekken Blood Vengeance.

Tekken-serien, som blir utviklet av Namco Bandai, er ikke bare en av de mest populære innenfor slåssespillsjangeren, men også en av verdens mest kjente spillserier.

– TEKKEN Hybrid er den beste TEKKEN™-pakken noensinne, og gir tilhengerne sjansen til å ta en ny tur til det klassiske og kritikerroste spillet TEKKEN Tag Tournament, som nå er mastret på nytt i HD. De får også muligheten til å bli de første som får spille TEKKEN Tag Tournament 2 i en eksklusiv prolog og se den dataanimerte filmen TEKKEN Blood Vengeance, sier TEKKEN-skaper og prosjektdirektør Katsuhiro Harada.

– Vi er glade over å få muligheten til å lansere alt dette innholdet på samme Blu-ray Disc, og håper at det blir en fantastisk opplevelse for TEKKEN-tilhengere over hele verden.

Tekken-samlepakken kommer for salg den 23. november.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.