VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Snart klart for vinterens vakreste eventyr
Vinter i Blåfjell inntar Nintendo DS
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 3. November 2011 KL. 14:49.

Spillet er basert på Gudny Ingebjørg Hagens fantastiske nisseunivers, kjent gjennom julekalenderseriene på NRK, teateroppsetninger, bøker og CD-er. Originalmusikken er av Geir Bøhren & Bent Aaserud.

– Vinter i Blåfjell er plattformspillet du bare MÅ ha. Det har vært viktig å ivareta universets atmosfære og identitet samtidig som du skal ha den ultimate spillopplevelsen. Målet er at spilleren skal ønske å spille det igjen og igjen, sier Tinka Town og Stine Wærn i Ravn Studio.

Vinter i Blåfjell er et spennende plattformspill med utfordrende hoppesekvenser og drivende, fartsfylte akebaner. Spillet inneholder strategiske utfordringer i spillbrettene som foregår både innenfor og utenfor Blåfjell.

Gjør deg klar til et uforglemmelig spilleventyr! Nintendo DS-spillet er tilgjengelig i de fleste butikker i Norge hvor man naturlig finner spill for barn, unge og familier. Spillet distribueres av PAN Vision.

Lansering for Vinter i Blåfjell er 11. november.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.