VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Snart klart for mer Allods Online
Ny klasse, nytt raid og kamp mellom spillere
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. February 2012 KL. 12:32.

Utvikler Gala-Net annonserte nylig at den neste utvidelsen for MMORPG-et Allods Online slippes på serverne den 15. januar, både for europeiske og amerikanske spillere.

Utvidelsen, som har fått navn Volume 5: Game of Gods, bringer blant annet med seg helt nye PVP-battlegrounds, en ny og utfordrende raid-instans og ikke minst en helt ny spillbar klasse.

Bard archetype er en støtteklasse som hjelper gruppen ved å utføre kraftige sanger. Disse tilbyr nyttige buffs til hele gruppen som øker for eksempel liv- eller forsvarsattributter. Klassen har også full kontroll på kampsonen ettersom den kan kontrollere fiender. Den nye klassen er spillbar i fire raser; Elf Minstrel, Orc Balladeer, Xadaganian Agitator og Kanian Skald.

Totalt er det nå 34 spillbare klasser i Allods Online.

De nye PVP-sonene lar spillerne møtes tolv mot tolv i en dedikert sone for ren kamp spillerne imellom. Her blir det kriging om ressurser som belønnes med poeng som igjen kan brukes til å kjøpe fete premier.

Flere detaljer om Allods, som er gratis å spille, finner du på de de offisielle nettsidene.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.