VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Snart klart for FIFA 15
Har lansering 25. september 2014
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 9. September 2014 KL. 15:50.

Like sikkert som banken – og som at september kommer etter august – så kommer det også et nytt FIFA-spill når høsten nærmere seg. Denne gangen lanseres spillet i slutten av september.

Noen av nyhetene i FIFA 15 er at spillernes ferdigheter betyr langt mer. Det betyr at de som er virkelig teknisk gode i virkeligheten også vil gjenspeiles i spillet, samtidig som brukeren selv vil få mer kontroll over hver enkelt spiller.

Dessuten skal intelligensen til hver spiller ha blitt forbedret kraftig, slik at det blir enklere og mer realistisk å gjennomføre ulike taktikker i kampene.

Se den nyeste traileren fra FIFA 15 her:

Og som kjent kommer FIFA 15 til de fleste spillkonsollene som finnes på markedet, og listen i år er det vi må kunne kalle for relativt lang:

– PC
– Playstation 3
– Playstaion 4
– Nintendo Wii (og ikke Wii U)
– Nintendo 3DS
– Playstation Vita
– Xbox 360
– Xbox One

Dette skriver EA selv om spillet:

FIFA 15 gir fotballen liv med fantastisk detaljnivå, slik at fans kan oppleve sporten som aldri før. Føl intensiteten fra publikum som synger og heier som på kampdagen i den mest komplette fotballopplevelsen noensinne. Autentisk spillergrafikk gjør at spillerne ser akkurat ut som sine motstykker i den virkelige verden.

Spillerne reagerer bedre på bevegelser, du får mer kontroll og personlighet med ballen, og kamper om ballen er bedre enn noensinne. Og for første gang noensinne er alle 20 stadionene i Barclays Premier League med i spillet og tar autentisiteten opp på et helt nytt nivå. Fotball er verdens største drama, og FIFA 15 setter fansen i sentrum.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.