VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Snart klart for Dragon Age: Inqusion
Spillet er ferdigutviklet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. November 2014 KL. 17:22.

Dragon Age: Inqusion, det kommende storspillet fra BioWare og Electronic Arts, gikk “gull” for et par dager siden – noe som betyr at det er ferdigprodusert og klart for å sendes ut i butikk.

Det er et av de mest etterlengtede spillene denne høsten, og er sannsynligvis den aller største rollespilltittelen som kommer i hele 2014. Serien har flere titusener av fans allerede, og forventningene til et nytt Dragon Age-spill er sjeldent lave.

Dragon Age: Origins, som ble lansert så langt tilbake som i 2009, har en imponerende poengsum på hele 92 av 100 mulige her på Spillkritikk.no.

Det forrige Dragon Age-spillet som ble lansert gjorde det heller ikke mye dårligere, og fikk av norske anmeldere en poengsum på 85 av 100 mulige. Totalt åtte norske medier anmeldte spillet da det ble lansert i 2011.

Se den nyeste traileren fra spillet:

Nå er det ikke lenge til Dragon Age: Inquisition inntar butikkhyllene, og det slippes altså den 20. november. Du kan nyte spillet enten du har en Xbox One eller en Playstation 4, men også til de “gamle” konsollene i Playstation 3/Xbox 360. PC-spillerne får naturligvis en dedikert utgave de også.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.