VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Smash Bros-kopi underveis til Playstation
Med alle dine favorittfigurer fra Sony-universet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 2. November 2011 KL. 00:36.

Ifølge nettstedet Paul Gale Network, som skryter av å kunne eksklusivt annonsere denne svært spennende Playstation-tittelen, jobbes det nå med å lage et svar til Nintendos velkjente Smash Bros-serie.

Foreløpig er ikke spillets navn, utvikler eller lanseringsdato kjent, men inntil videre omtales det som «Sony Smash Bros».

Sony-fansen kan altså glede seg til et fightingspill i 2D-stil som samler de velkjente spillfigurene du har sett i andre Playstation-spill. Også banene vil være inspirert av de ulike spillene, og vi kan forvente omgivelser som Misty Island fra Jak & Dexter-spillene. Ulike gjenstander for å krydre kampene litt er naturligvis inkludert.

Av spillbare karakterer nevnes Kratos (God of War), Sly Cooper, Nathan Drake (Uncharted), Fat Princess, Parappa, Sweet Tooth og Rico fra Killzone-spillene. Kanskje får de også selskap av andre figurer som ikke tilhører Sony, men som en gjesteopptreden.

Hvilke figurer håper du å se i dette spillet? Bildet nedenfor er en illustrasjon til hvordan karaktervelgeren kan komme til å se ut i Sonys Smash Bros-spill.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.