VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Slik blir neste Assassin’s Creed
Bli med til Paris på 1800-tallet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 11. June 2014 KL. 22:20.

Assassin’s Creed-serien har de seneste årene vært det største flaggskipet for spillutvikleren- og utgiverne Ubisoft, og da var det naturlig med en ny avsløring under årets E3-messe i Los Angeles.

Det store spillselskapet valgte nemlig å vise en kort videosnutt fra det kommende Assassin’s Creed: Unity, som tradisjonen tro vil slippes når høsten nærmer seg. Denne gangen skal man få oppleve Paris på 1800-tallet, i en periode der revolusjon og krig står sentralt.

Du trodde kanskje ikke at det var mulig, men Unity vil bli enda større enn de tidligere spillene i serien, og utvikleren lover enda mer frihet.

Spesielt flerspiller står i fokus i det neste spillet. Du spiller som Arnold Victor Dorian, men kan sammen med venner utvikle ditt eget brorskap. Da kan dere jakte sammen i en spennende samarbeidmodus, som skal samsvare med hovedhistorien i spillet.

Se den rykende ferske traileren fra Assassin’s Creed: Unity:

Spillet utvikles naturligvis hovedsaklig for de to nestegenerasjonskonsollene Xbox One og Playstation 4, men vil også dukke opp til PC. De to “gamle” konsollene – Xbox 360 og Playstation 3 – får et eget Assassin’s Creed-spill som ikke er relatert til Unity.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.