VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Slik blir det neste Assassin’s Creed
Bli med og snikmord i piratenes land
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. March 2013 KL. 21:02.

Assassin’s Creed-serien har vært innom både den italienske renessansen og den amerikanske revolusjonen. Nå skal piratenes herskestid besøkes!

Det fjerde spillet i hovedserien har blitt døpt «Black Flag», som naturligvis er tilsiktet fargen på flaggene som prydet sjørøverskutene.

Spillet har allerede vært i utvikling i over to år. Vi skal få stifte kjennskap med nok en ny helt, i en handling som foregår tidlig på 1800-tallet.

Flere av verdens berømte pirater kommer til å være representert. Dette betyr møter med «Svartskjegg» og «Charles Vane».

Vi følger den unge, britiske Edward Kenway, en eventyrlysten gutt som etter hvert havner midt i striden mellom snikmorderene og foreningen vi har stiftet kjennskap med i de tidligere spillene – tempelridderne.

Se den første traileren:

«Black Flag» vil være tro mot seriens opphav og vil by på en gigantisk, åpen verden, mye snikmord og nye måter å spille sammen med andre på.

I tillegg til å lanseres til den nåværende konsollgenerasjonen er spillet allerede bekreftet for Playstation 4. Det forventes også at det vil slippes til den neste Xbox-konsollen.

Slippdato er 31. oktober 2013 – nøyaktig ett år etter Assassin’s Creed 3.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.