VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Skyrim patchet fra dag én
Retter opp i mindre feil til lansering
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 8. November 2011 KL. 11:50.

Om du skulle være så heldig å allerede ha tilgang til The Elder Scrolls V: Skyrim på konsoll, merket du nok at det var nødvendig å laste ned en patch for å fortsette spillingen. Allerede før lanseringen har altså Bethesda utgitt en patch som retter opp i enkelte feil med spillet.

Skyrim lanseres først fredag, og denne patchen skal ifølge utvikleren fikse noen mindre stabilitetsproblemer samt trøbbel med noen oppdrag i spillet.

Som vi kunne melde om i går virker det som om rollespillfansen kommer til å bli fornøyde, da den første anmeldelsen klinket til med hele 95 av 100 mulige poeng.

Skyrim er altså oppfølgeren til det meget populære Oblivion. Spillet finner sted omtrent to hundre år etterpå, og vi følger spilleren i hans oppdrag som er å drepe Alduin – den nordiske guden over dragene. Serien er kjent for sin åpne verden og dype historie, hvor dine valg vil påvirke spillopplevelsen samt at du egentlig kan gjøre hva du vil. Liker du ikke historiens hovedløp, kan lage annen moro på egen hånd.

Se trailer fra Skyrim på høyre side, eller ved å følge denne lenken.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.