VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians

VISER ALLE SPILL I SJANGEREN MMORPG

Viser alle spill innenfor valgt sjanger. Til høyre kan du velge sortering på denne sjangeren, eller se ikoner til høyre for å sortere etter andre vilkår.

89
World of Warcraft: Cataclysm
Utvikler: Blizzard Ent.
Utgiver: Blizzard Ent.
Lansering: 7. desember 2010
Alder: 12+

Gjemt bort i en fjern helligdom, har den korrumperte Dragon Aspect Deathwing ventet, mens hans sår fra hans siste kamp mot Azeroth har leget seg og han teller sin tid før han kan kaste verden ut i et ragnarok.

83
Star Wars: The Old Republic
Utvikler: Bioware
Utgiver: Lucasarts
Lansering: 20. desember 2011
Alder: 16+

Spill The Old Republic og bli helten i din egen Star Wars-saga i et historiedrevet nettrollespill. Utforsk en epoke tusenvis av år før Darth Vader kom til makten, da krigen mellom den gamle republikken og sith-imperiet delte galaksen i to.

80
WildStar
Utvikler: Camel 101
Utgiver: NGS
Lansering: 03. juni 2014
Alder: 12+

Gjør klart stjerneskipet ditt og sett kursen mot Nexus! Endelig kommer det et flunkende nytt MMORPG på markedet, som ikke tar seg selv så høytidelig. Det er krig i galaksen og du er naturligvis invitert til å delta.

80
The Secret World
Utvikler: Funcom
Utgiver: Electronic Arts
Lansering: 03. juli 2012
Alder: 16+

The Secret World er Funcoms tredje MMORPG etter Anarchy Online og Age of Conan. Dette er en online rollespill innenfor sjangeren skrekk, hvor du kan lage din egen, unike karakter og oppleve en spennende historie sammen med andre spillere.

80
Guild Wars 2
Utvikler: ArenaNet
Utgiver: NCsoft
Lansering: 28. august 2012
Alder: 12+

Et av tidenes mest populære online rollespill får nå sin oppfølger. Spillet finner sted hele 250 år senere enn originalens historielinje, men vil være bygget rundt de samme konseptene som spillerne forelsket seg i.

75
World of Warcraft: Mists of Pandaria
Utvikler: Blizzard
Utgiver: Blizzard
Lansering: 25. september 2012
Alder: 12+

Mists of Pandaria, den fjerde udvidelse til World of Warcraft, åbner for et helt nyt kontinent og introducerer den gådefulde Pandaren som en spilbar race. Alle, undtagen de modigste Pandaren, har levet skjult fra verden i tusinder af år.

55
Defiance
Utvikler: Trion Worlds
Utgiver: Namco Bandai
Lansering: 02. april 2013
Alder: 18+

Defiance er det første tredjepersons skytespillet som kan spilles på tvers av plattformer. Det fungerer som et MMO i en gigantisk verden, hvor vi befinner oss i fremtiden. Aliens har inntatt jorden slik at du må stoppe de sammen med dine venner.

xx
Final Fantasy: A Realm Reborn
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Square Enix
Lansering: 27. august 2013
Alder: 16+

Opplev et FINAL FANTASY-eventyr med uendelige muligheter for utforsking og spenning i mange år fremover. Velg rase og klan før du tilpasser frisyre, hudfarge og mye mer med nøye justeringer som gir deg uendelig med muligheter.

SORTER ETTER: