VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Se E3-traileren fra Assassin’s Creed: Syndicate
Klart for industriell revolusjon
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. June 2015 KL. 14:52.

Årets lansering i den populære Assassin’s Creed-serien heter Assassin’s Creed Syndicate, og skal slippes til nestegenerasjonskonsollene i slutten av oktober 2015.

Under årets E3-messe i Los Angeles, der spillavsløringene og nyhetene hvert eneste år blir avslørt, så fikk man under Ubisofts pressekonferanse se en trailer fra Syndicate.

I Assassin’s Creed Syndicate blir man tatt med til London under den industrielle revolusjonen i siste halvdel av 1800-tallet, noe som er et spennende tema for de fleste. Se traileren fra E3 her:

I Syndicate kan du velge mellom to forskjellige personer – en kvinne og en mann. Dette er nytt for serien, og de to karakterene har ulike egenskaper. Utover dette så er det mye av det kjente og kjære fra Assassin’s Creed-universet, med en helt ny setting.

Det er bare å nyte sommeren mens den varer – men samtidig så kan man glede seg til høsten og lanseringen av Assassin’s Creed Syndicate.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.