VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Se den nye traileren for Far Cry 4
Imponerende scener fra høstens storspill
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 17. August 2014 KL. 15:18.

Vi har tidligere vært igjennom flere herlige Far Cry-eventyr, og serien er på ingen måter død. Til høsten kommer det fjerde tilskuddet i serien, i form av Far Cry 4.

Serien har tidligere fått meget god kritikk, med blant annet en poengsum på 85 av 100 mulige til Far Cry 3, som ble lansert i 2012. Det er også et av de mest populære spillene blant våre brukere, med imponerende 9,5 av 10 mulige.

Far Cry 4 slippes 18. november i år, og ser man på traileren har man god grunn til å glede seg:

Spillet er, som sine forgjengere, et FPS i en åpen verden der du selv kan utforske både det en og det andre. I fireren befinner du deg i Kyrat, et område i den svært lite gjestfrie Himalaya-fjellkjeden.

For å overleve må du bruke alt fra våpen til kjøretøy og dyr. Historien endrer seg etter hvert som du spiller, og de valg og avgjørelser du tar vil påvirke både hvordan historien i spillet utarter seg videre, og kanskje hvordan den slutter.

Far Cry 4 slippes både til nestegenerasjonskonsollene Xbox One og Playstation 4, men også til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.