VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Rooney forsvinner fra FIFA-coveret
Erstattes av en annen toppscorer
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 20. August 2012 KL. 14:33.

OPPDATERT: EA har nå bekreftet denne saken. Messi blir frontfigur for FIFA 13, og får selskap av Arsenal-talentet Alex Oxlade-Chamberlain samt Manchester City-målvakt Joe Hart. Dermed har EA fått en representant for de tre lagene som endte øverst på tabellen i Premier League forrige sesong.

NYHETEN: EA har i lang tid hatt et samarbeid med Manchester United-stjernen Wayne Rooney som har frontet deres FIFA Football-serie. Nå er det hele ved veis ende.

Siden 2005 har stjernespissen vært avbildet på FIFA-coverne sammen med andre toppspillere som Ronaldinho og Kaka. I 2012-utgaven stilte Arsenal-spiller Jack Wilshere opp ved siden av Rooney.

Senere i dag vil EA annonsere at den mangeårige avtalen med Rooney nå avsluttes, ifølge spillnettstedet CVG.

Tidligere har det vært kjent at Lionel Messi har meldt overgang fra Pro Evolution Soccer-serien til EAs FIFA-serie, så at det blir den argentinske ballkunstneren som skal overta forsideplassen overrasker nok ikke mange.

Messi skal også avbildes sammen med to andre, velkjente fotballnavn, som annonseres senere i kveld. Samtidig skal også informasjonen i denne saken (forhåpentligvis) bekreftes.

FIFA 13 lanseres i slutten av september.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.