VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Returner gratis til World of Warcraft
Nytt innhold venter på deg
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 15. December 2011 KL. 17:24.

Blizzard ønsker at eldre spillere skal returnere til Azeroth og tilbyr dem dermed en uke med gratis spilletid i forbindelse med lanseringen av den nye 4.3-patchen som bringer nytt innhold til spillet.

Dersom du allerede har en World of Warcraft-konto kan du aktivere den for 7 dagers spilletid her. Om du er ny i spillet er det mulig å opprette en gratiskonto som hvor du kan spille frem til nivå tjue.

Patch 4.3, som har fått navnet «Hour of Twilight» er aktuell i disse dager og bringer med seg følgende nyheter:

En «Raid Finder» tilsvarende den tidligere lanserte gruppefinneren som enkelt og greit lar deg finne medlemmer som ønsker å utforske den samme instansen som deg.

Funksjonen «Transmogrification» som er helt ny for World of Warcraft. Den lar deg endre utseendet på utstyret ditt på måter som aldri har vært mulig før.
«Valor Points» som benyttes som valuta for innkjøp av utstyr endres når det kommer til inntjening av poengene samt utstyret de kan veksles inn for.

Noen gang vært irritert over manglende plass? Med den nye «Void Storage» bør dette problemet løse seg. Denne nye teknologien åpner for lagringsplass med opp til 80 plasser – perfekt for langtidslagring!

Forutenom dette er naturligvis nye instanser, både for raid og femmannsgrupper inkludert. For sistenevnte blir det tre nye steder å utforske, mens de større mengdene vil assistere Thrall i kampen mot Black Dragonflight.

Les alt om den nye patchen på de de offisielle nettsidene til spillet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.