VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Razer med 7.1 surround-lyd til gamere
Få fullverdig lyd rett i hodetelefonene
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 28. August 2014 KL. 14:02.

Razer er allerede et kjent merkenavn for spillere og gamere, da de produserer en rekke utstyr velegnet for nettopp denne typen aktiviteter. Det er kanskje mest kjente for sine tastaturer, mus og hodetelefoner, men ønsker nå også å tilby spillerne den beste lydkvaliteten.

I sommer avduket nemlig Razer en helt ny programvare for bedre lyd under spilling – og den har blitt døpt Razer Surround.

Den nye lydprogramvaren sørger for å gi deg 7.1 virtuell surround rett inn i hodetelefonene dine, uavhengig av om du har et headset fra Razer eller fra en helt annen produsent.

Med programvaren kan du skreddersy din lytteopplevelse gjennom en medfølgende test, som kalibrerer lyden akkurat for dine ører, dine hodetelefoner og dine omgivelser. På denne måten kan du få den ultimate lyden under spilling, noe som gjør det langt enklere for deg å bruke lyd for å overvinne fienden i en rekke spill.

Razer Surround er tilgjengelig for gratis nedlasting, men da får man kun tilgang til de mest basiske funksjonene.

Du kan kjøpe Pro-versjonen av Razer Surround for den nette sum av 19,99 dollar, og den byr blant annet på bedre bass, den nevnte kalibreringen samt en rekke andre nyttige funksjoner.

Ønsker du en lydtest med den nye programvaren fra Razer, så kan du høre den på Razerzone.com/surround.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.