VI ANMELDER  Lær deg spillereglene for ulike spill på ne..
VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
NYHET
Razer med mer StarCraft 2-utstyr
Dedikert spillutstyr til ny utvidelse
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 21. February 2013 KL. 10:01.

Razers StarCraft II-periferiutstyret vender tilbake for Heart of the Swarm-utvidelsen som er like rundt hjørnet.

Selskapet kunngjorde i dag nyutgivelsen av periferiutstyret deres for StarCraft II: Heart of the Swarm-utvidelsen – det neste, høyt etterlengtede avsnittet i den anerkjente Starcraft-serien.

Hele serien av Starcraft II-periferiutstyr, som ble utviklet spesielt til dette prestisjetunge sanntidsstrategispillet, er nå tilgjengelig igjen i all sin prakt.

Serien omfatter Razer Spectre spillmus, Razer Marauder spilltastatur og Razer Banshee spillheadset.

Razer Spectre, Razer Marauder og Razer Banshee har alle tilpasset bakbelysning som passer til alle slags spillmaskiner, og som gjør Starcraft II: Heart of the Swarm-spillingen elektrisk ved hjelp av et APM-lyssystem (Actions-Per-Minute).

APM-lyssystemet gir en fullstendig integrert spillopplevelse som reagerer direkte på spillerens manøvrer og hurtighet, og som gir livfulle ytelsestilbakemeldinger som spillerne kan se. Hver periferienhet har også spilloptimalisert design med vekt på bærbarhet for turneringer, og alle har designelementer fra StarCraft-universet.

Prisen ligger på 499 kroner og produktene er tilgjengelig for salg allerede nå.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.