VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Pac-Man på vei til Nintendo 3DS
Sammen med Ace Combat: Assault Horrizon
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 4. November 2011 KL. 14:30.

Namco Bandai har annonsert lanseringsdatoene for både Pac-Man Party 3D og Ace Combat: Assault Horizon Legacy. Begge spillene er utviklet for Nintendo 3DS og vil ifølge utvikleren ta full nytte av maskinens kapasitet og funksjoner.

Assault Horizon ble tidligere i år lansert til konsollene, og fikk blandet kritikk av anmelderne, men nå kommer det altså en egen 3DS-versjon. Nye kontroller, eksplosive 3D-scener og unike luftscener du aldri har opplevd på en håndholdt spillemaskin er noe av det vi blir lovet.

Du finner spillet i butikkhyllene 2. desember.

I Pac-Man Party holder du deg på bakken og konkurrerer heller mot venner og kjente. Du kjenner helt sikkert til Pac-Man-konseptet, men dette spillet inkluderer også en rekke morsomme minispill som du enten kan konkurrere eller samarbeide med noen i. Alle funksjonene til 3DS skal i bruk – knapper, touch-skjermen, mikrofonen – you name it.

Pac-Man festen begynner først i februar til neste år, nærmere bestemt den 10.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.