VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians

VISER ALLE ANMELDELSER FRA Gamereactor

Snittsum:
Gamereactor har skrevet anmeldelser (som vi har lagt inn), og det gir et poengsnitt på poeng. Den dårligste poengsummen noensinne ble gitt til .

Positiv:
Middels:
Negativ:
Gamereactor er opprinnelig et spillmagasin som var et samarbeid mellom de skandinaviske landene, men utgis i dag flere europeiske land. Nettstedet til Gamereactor er en av de fire største spillnettstedene i Norge. Magasinet kommer ut en gang i måneden, og er gratis. Nettstedet kan også tilby videoanmeldelser og dedikert tv-kanal på nett.

Nedenfor kan du bla i alle anmeldelsene fra nettstedet.

70
Just Cause 3
Norsk snittsum: 75

Du har alltid noe å gjøre, og det er alltid gøy. Vingedrakten er definitivt den kuleste funksjonen i hele serien.

90
Star Wars: Battlefront
Norsk snittsum: 82

Star Card-systemet fungerer bra. Power-ups fremfor perks og killstreaks gjør spillet mer tilgjengelig for alle. Nydelig grafikk. Fantastisk lyd og musikk. Mange moduse

80
Need for Speed
Norsk snittsum: 55

Det Need for Speed mangler i historien, tar det igjen med rå kjøring, enorme tilpasningsmuligheter og nydelig grafikk.

70
Halo 5: Guardians
Norsk snittsum: 80

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen.

80
Assassin’s Creed: Syndicate
Norsk snittsum: 70

Alt i alt er Assassin’s Creed: Syndicate et veldig bra spill, og blant de beste i serien.

70
Wasteland 2: Director’s Cut
Norsk snittsum: 70

Wasteland var inspirasjonskilden for mange av dagens rollespill. Er oppfølgeren like inspirerende, eller har klonene overtatt tronen?

70
Guitar Hero Live
Norsk snittsum: 66

Dette er virkelig en ny start for serien, på godt og vondt, og ikke bare Guitar Hero i HD. I forhold til konkurrenten Rock Band 4 vil jeg si at Guitar Hero Live føles vesentlig friskere, men samtidig er rivalen bedre egnet som partyspill for flere spillere. Spiller du mest alene er imidlertid dette veien å gå.

80
FIFA 16
Norsk snittsum: 80

Det skjer fortsatt noen merkelige ting, men generelt sett vil du finne et spill som lar deg spille realistisk fotball.

90
Forza Motorsport 6
Norsk snittsum: 80

Forza Motorsport 6 er en fornøyelig opplevelse. Det ser og høres bra ut, kjører ekstremt stabilt, har rikelig med innhold i form av baner, biler og moduser.

90
NHL 16
Norsk snittsum: 83

EA falt som Bambi på glattisen i fjor, med et NHL 15 med vesentlige mangler. I år har de derimot snørt på seg skøytene skikkelig, og leverer som aldri før!

80
Pro Evolution Soccer 2016
Norsk snittsum: 85

Uansett hvordan man vrir og vender på det, Pro Evolution Soccer 2016 leverer totalt sett en bedre fotballopplevelse enn sin forgjenger. Noen ting ligger i bakgrunnen og irriterer fra tid til annen, men dette er nok et skritt i riktig retning for Konamis fotballspillserie.

80
Mad Max
Norsk snittsum: 85

Interessant design av miljøene, solid kampsystem, fantastisk bilkjøring og bilslåssing, gode muligheter for å tilpasse bil og utstyr.