VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
God lesing for Borderlands 2-spilleren
Tips og triks til skytespillet
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 18. September 2012 KL. 21:38.

Denne uken lanseres det flere spennende spill i ulike sjangre. Borderlands 2 er nok det hotteste på en generell basis, og mange har siklet lenge etter å få klørne i oppfølgeren.

Etter litt nettsurfing har vi funnet frem et knippe gode artikler som kan være verdt å lese enten du vurderer å kjøpe spillet – eller allerede har sikret deg en kopi.

Hvilken konsoll – eller PC?

Vi begynner med det anerkjente nettstedet IGN som har sammenlignet samtlige tre versjoner av Borderlands 2. De har satt sammen en video som viser forskjellene mellom henholdsvis Playstation 3-, Xbox 360- og PC-utgaven av spillet. Ta en titt på sammenligningen deres.

Tips 1: Hold deg i livet

Nettstedet Xboxer360 gir deg en enkel overlevelsesguide som kan være til nytte for nybegynnere. Guiden tar for seg både innhenting av bytte, litt om sikting med våpnene dine og hvordan du tar ned skapninger av de største størrelsene. Finn ut hvordan du skal overleve i Borderlands 2.

Få deg en gullnøkkel

Gira på å begynne spillet med en gratis gullnøkkel? Sjekk ut denne artikkelen som forteller deg hvordan du går frem. En gullnøkkel er for øvrig noe helt unikt som kan brukes til å åpne in-game-kister og som vil være ekstra vanskelige å få tak i.

Dette er alle fiendene i spillet

Borderlands 2 bringer med seg over 300 ulike fiender. Greit å være forberedt på hvordan de ser ut da, tenker du kanskje. Heldigvis har Joystiq samlet alle fiendene på ett eneste bilde for deg.

Slik er de ulike klassene

Spillet bringer også med seg flere ulike spillbare klasser. Gamers Hub har gått veldig dypt inn på blant annet snikmorderklassen, og lover at de vil komme med dypere innblikk i samtlige av spillets klasser. De øvrige klassene i spillet er for øvrig «Commando», «Siren» og «Gunzerker».

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.