VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nytt Need for Speed: Most Wanted
Kampen om bli mest ettersøkt
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 7. June 2012 KL. 19:12.

Den legendariske bilspillutvikleren Criterion skal sørge for at det neste Need for Speed-spillet blir en salgssuksess. Det rutinerte teamet står bak blant annet Burnout-spillene, og aner vi rett blir det noe av oppskriften når Most Wanted gjør sin retur.

Criterion stod også bak det forrige Need for Speed-spillet, Hot Pursuit, som fikk 85 av 100 poeng av de syv norske nettstedene som anmeldte spillet for halvannet år siden.

Konseptet “open-world racing” har ofte vært benyttet i bilspill de siste tiårene, hvor spillerne kan kjøre fritt rundt og velge oppdrag eller utfordringer. Her vil både vanlige løp, takedowns (om å få flest motstandere til å krasje), venne-utfordringer eller den klassiske katt-og-mus med politiet – hvor du naturligvis er musen.

I det forrige Need for Speed-spillet introduserte Criterion og EA oss for autolog, en nettbasert tjeneste som knyttet spillerne sammen ved å oppdatere løpstider og lignende i sanntid. Denne gangen er sosiale nettverk enda mer i fokus, nå skal du nemlig kunne utfordre vennene dine til et løp via de sosiale mediene – da antar vi at både Facebook og Twitter er aktuelle.

Most Wanted (anno 2012) er klart for markedet den 1. november i år. Både Xbox 360, Playstation 3 og PC-spillere får mulighet til å bli beryktet, mens Vita-fansen også får en versjon av spillet.

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.