VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nytt læringsspill for barn under 15
Ambisiøst spillprosjekt rettet mot de yngste
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 13. December 2011 KL. 13:55.

”Sofie, syng, lek og lær” lanseres for iPhone og iPad og inneholder innledningsvis åtte kjente barnesanger. To av disse, ”Rudolf er rød på nesen” og ”På låven sitter nissen”, varsler at julen står for døren.

Spilldesigner Ole Ivanoff, som også står bak det populære Magnus & Myggen-universet, forteller at ”Sofie, syng, lek og lær” er starten på et nytt og omfattende barneunivers for barn i alderen 1 til 5 år. Heretter kan foreldre med barn i denne aldersgruppen klare seg med én enkelt app hvis de er på utkikk etter barnesanger, vende-/huskespill, puslespill og annet læringsinnhold.

Målet med ”Sofie, syng, lek og lær” er å skape et univers som tar hensyn til det store aldersspennet og de allsidige evnene til barna i denne gruppen. Derfor er alle de forskjellige lekene og aktivitetene delt inn i tre individuelle vanskelighetsgrader.

Universet i ”Sofie, syng, lek og lær” vil hele tiden bli utvidet med nye sanger og spennende aktiviteter, så det vil alltid være nok av utfordringer for barn og lekesyke foreldre.

”Prosjektet har vært preget av svært høye ambisjoner helt fra starten,” uttaler Ole Ivanoff og fortsetter: ”Vi har investert tid og ressurser på å finne frem til de rette profesjonelle musikerne og sangerne – vi ønsker å vise foreldre og barn respekt ved å levere et produkt av høy kvalitet.”

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

Just Cause 3
75
Lansering: 01. desember 2015

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.