VI ANMELDER  Logitech G gir gamere nye muligheter
VI ANMELDER  Dark Souls III
VI ANMELDER  Fallout 4
VI ANMELDER  Guitar Hero Live
VI ANMELDER  Rise of the Tomb Raider
VI ANMELDER  Halo 5: Guardians
NYHET
Nytt innhold til World of Warcraft
Storbyen Orgrimmar skal angripes
Skrevet av Bjørn Tore Boquist, den 12. September 2013 KL. 22:27.

Man har kommet så langt som til patch 5.4 i World of Warcraft, som ble sluppet denne uken for det populære MMO-spillet. Mye nytt innhold skal tilfredsstille instance-sultne spillere.

Som tittelen på patchen sier så er det hovedbyen Orgrimmar som skal angripes. Her går de ulike rasene i Alliance sammen om å raide byen som styres av orken Hellscream.

For den som liker flott utstyr så introduseres det selvfølgelig helt nye utstyrsett under tittelen Tier 16. Disse kan man få tak i ved å besøke de nye gruppeinstanse eller raidene som kommer, eller hvis man foretrekker så kan man også delta i den nye PVP-sesongen der man møter andre spillere til dyst.

World of Warcraft er fortsatt et av de mest populære online rollespillene på markedet, til tross for at det ble sluppet helt tilbake i 2004. Siden den gang har mye forandret seg, og spillet har kanskje til og med endret målgruppe, men fortsatt er det flere millioner som spiller i Azeroth daglig.

Patchen Siege of Orgrimmar er nå rullet ut på europeiske servere, så lykke til med å utforske det nye innholdet.

Se trailer fra “Siege of Orgrimmar”:

NYLANSERTE SPILL sjekk ut disse

FORFATTEREN hvem skrev dette

Bjørn Tore er redaktør for Spillkritikk.no. I en alder av 22 år har han skrevet anmeldelser av spill i nesten 10 år, siden han begynte sin "nettkarriere" hos ITpro/X6. Er også ansvarlig for utviklingen av nettstedet.